Silkeborg Produkter

Vi har som full-service-bureau medarbejdere ansat til alle aspekter af din markedsføring. Det betyder, at du ikke behøver at bruge flere bureauer til forskellige formål.

Vi har unik adgang til nogle af de mest eftertragtede midtjyske medier

Som en del af Mediehusene Midtjylland har vi unik adgang til flere midtjyske platforme og medier. Vores store portefølje af platforme og medier tiltrækker mange unikke målgrupper. Vi er i kontakt med borgere, lyttere, brugere og læsere, der er nysgerrige på verden omkring dem. Med vores produkter har du grundlaget for at ramme din målgruppe, og skabe kunderejsen som en helhedsoplevelse.es ansvar at følge tendenserne. Det har vi altid gjort, og det bliver vi ved med, men vores kerneværdier er faste. Vi er lokale, og vi vil gøre en forskel for de midtjyske virksomheder.

Medieoversigt

Midtjyllands Avis
Midtjyllands Avis
Værdibog

Annoncering - Hvad kan vi gøre for dig?

På siderne her finder du alle nødvendige oplysninger om annoncering, uanset hvilket medie eller hvilken kombination af medier du måtte foretrække.

 

Vi sidder klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst muligt optimerer dit markedsføringsbudget eller får dit budskab formidlet.

 

Ring til os eller kig forbi annoncecentret i mediehuset for en snak om mulighederne.

Full-service-bureau

Kunderejsen er fragmenteret, og du når selvfølgelig ikke dine kunder gennem vores kanaler alene. Derfor har vi som full-service-bureau specialister ansat til at hjælpe dig med alle aspekter af din markedsføring. Det betyder, at du ikke behøver at bruge flere bureauer til forskellige formål. Mere tid = mere sjov!

Kollegaer I Silkeborg Foto: Martin Ballund

Skab de bedste resultater for din virksomhed

Reklamebureauet Advicer er et digitalt reklamebureau som er ejet af Mediehusene Midtjylland. Advicer brænder for målrettet markedsføring med effekt. Advicer har midlerne, metoderne og manpower til at føre dig sikkert i mål med både webdesign, digital markedsføring og grafisk stærk markedsføring.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til bestilling?

Kontakt os! Vi svarer som regel på mails indenfor 24 timer på hverdage.