Radio

Radio

Der er mange muligheder for annoncering gennem radio og TV, både med spots og sponsering af programmer. Hos Advicer er vi specialister i at udvikle og formidle den bedste kampagne med dine produkter.

Gør et indtryk på dine kunder igennem video eller radio.

RADIO

Vi har ekspertisen til at udvikle effektfulde radiospot til Mediehusenes radiokanaler, der udgøres af henholdsvis Radio MRadio Alfa MidtjyllandRadio Alfa SilkeborgRadio Solo og Radio Silkeborg. Dermed får du mulighed for at blive en del af lyden af Midtjylland. Vi tilbyder desuden også landsdækkende kampagner.

Det er vigtigt for din radiokampagne, at radiospottet har det korrekte indhold. Vi udvikler og producerer professionelle radiospots i samarbejde med vores partnere. Vi følger produktionen fra det kreative oplæg til det færdige produkt. Alle vores radiokanaler kan naturligvis også lyttes på nettet og gennem app.

Har du en idé om, hvad formålet er med et radio- eller TV-spot, men er ikke helt sikker på, hvordan det skal præsenteres? Bare rolig. Vores mediespecialister har mange års erfaring og skaber radioreklamer, der er værd at lytte til og TV-reklamer, der fanger seerne.

Vi hjælper dig med at udforme spottet, så dit budskab kommunikeres klart og tydeligt.

TV-REKLAMER
Vi hjælper med art direction, produktion, klipning, casting og eksekvering af din reklamefilm. Vi sørger for at den kommer i kassen og booker det ind hos de korrekte TV-stationer eller online enheder såsom YouTube, TikTok eller Snapchat. Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvad formålet med din kampagne skal være og hvilket budget, du ønsker at arbejde ud fra.