Jobmidt

Jobmidt

Stillings­annoncer med Jobmidt

Med Jobmidt kan din stillingsannonce blive annonceret i hele Danmark. Jobmidt er vores jobdatabase, og herigennem annoncerer vi jobs i Midtjylland. Vi giver brugerne mulighed for at finde deres drømmejob i Midtjylland, og måske befinder det sig i netop din virksomhed.

Find dine drømmekollegaer i dit lokalområde

JOBMIDT
Når du slår din stillingsannonce op via Jobmidt, får du mulighed for at udkomme på både Herning Folkeblad, Focus (Ikast Avis), Skive Folkeblad og Midtjyllands Avis. Derudover giver den online del af Jobmidt også adgang til mange andre online platforme, hvor vi segmenterer efter blandt andet branche- og stillingsbetegnelse. Du kan læse mere om Jobmidts medier lige her. Kom langt ud med din stillingsannonce: Udover vores trykte medier, kan din stillingsannonce blive eksponeret på vores egne nyhedssites midtjyllandsavis.dk, herningfolkeblad.dk og ikast-brandenyt.dk. Derudover kan den blive synlig på jobplatformene jobnet.dk, ofir.dk og vores egen jobmidt.dk. Her kan stillingsannoncen opgraderes til premium-status, så den markeres med ramme, som fremhæver annoncen. Derudover kan stillingsannoncen markeres som job i fokus, hvilket medfører, at annoncen fremhæves på forsiden af jobmidt.dk. Endeligt kan stillingsannoncen boostes til toppen af søgeresultaterne.
SOCIALE MEDIER
De sociale medier spiller en stor rolle i vores mediebrug, og derfor skal din stillingsannonce selvfølgelig også være synlig her. Vi tilbyder sponserede kampagner på både Facebook og LinkedIn, ligesom vi kan oprette en direkte jobannonce på LinkedIn. Her vil dit stillingsopslag blive eksponeret for relevante kandidater direkte i deres mailbox via e-mailservice. Endeligt bliver stillingsannoncen, og dermed din virksomhed, synlig på Google, hvor vi gennem bud på søgeord viser din annonce, når en bruger foretager en relevant søgning.
Linkbuilding

Linkbuilding er et online klap på skulderen, som er vigtigt at have styr på. Din hjemmeside vil fremstå troværdig og populær, hvis du har en linkbuilding-strategi. Det betyder med andre ord, at du skal skaffe links fra andre hjemmesider til din egen side. Det skal være links fra relevante sider og gerne fra autoritære sider eller lidt større sider, som skaber mere værdi.

Hos Advicer hjælper vi dig med at skabe en varieret linkprofil, så du står skarpt i søgeresultaterne. Vi er en del af Mediehusene Midtjylland og det betyder, at vi har unik adgang til flere midtjyske medier. Du finder altså ikke et bedre kendskab eller pris på linkbuilding på medierne end hos os. Hvis du har en god historie at fortælle, har du mulighed for at få en advertorial – en sponsoreret artikel – hostet med et link til din hjemmeside