Websites

Websites

Et professionelt website er nøglen til online synlighed

Få professionel hjælp til udvikling og opsætning af et både moderne og brugervenligt website hos Mediehusene Midtjylland.


Skal vi hjælpe dig med et nyt website?

WEBSITE

I dag er det er helt afgørende med en professionel og brugervenlig hjemmeside, hvis din virksomhed vil være synlige online. Lad os hjælpe dig med et nyt website allerede i dag. Hos Mediehusene Midtjylland får du altid tilknyttet en projektleder, der står klar til at vejlede dig igennem hele processen fra start til slut, så du altid er I trygge hænder.  

 

Hos Mediehusene Midtjylland sætter vores dedikerede web-specialister en ære i at skabe både brugervenlige og professionelle hjemmesider i et moderne design. Vi gør en stor dyd ud af et tæt samarbejde og en løbende dialog med dig omkring hele projektet for at sikre at det færdige resultat opfylder netop dine ønsker og behov.

Vores erfarne og kompetente specialister står altid klar til at vejlede dig, så du både får en rigtig god oplevelse, samt et tilfredsstillende resultat.

BRUGERVENLIGT

Vi benytter mobiIen mere ned nogensinde før, når vi surfer på nettet. Det er derfor altafgørende at din hjemmeside er tilpasset denne brugeradfærd og i den forbindelse både er mobilvenlig og responsiv. Vi sørger for at hele designet spiller optimalt, så det skal du ikke bekymre dig om.

SYSTEMER

Hos Mediehusene Midtjylland sørger vi også for hele den tekniske del og opsætning af sikre systemer. Det gælder både i forhold til bl.a. hosting og daglig backup. Vores eksperter har specialiseret sig i opsætning af WordPress hjemmesider og besidder alt den nødvendige viden og erfaring indenfor området. Dette betyder også, at vi har helt styr på sikkerheden ift. bl.a. GDPR og SSL-sikring.

 

 

WordPress er et yderst brugervenligt CMS-system, som du også nemt selv kan tilgå og på egen hånd foretage ændringer eller justeringer på din egen hjemmeside. Derudover kan vi hjælpe dig med både udvikling og design af hjemmesider i andre CMS-systemer end WordPress.

Advicer wordpress