SEO

SEO

SEO er helt afgørende for din hjemmeside

Vi hjælper dig rigtig gerne med effektiv SEO (søgemaskineoptimering)

Når det drejer sig om online markedsføring og synlighed, kan det være udfordrende at adskille SEO, SOME og SEM fra hinanden. I denne sammenhæng vil vi fokusere på SEO – på dansk søgemaskineoptimering.

SEO

SEO, eller search engine optimization, refererer til disciplinen, der handler om at optimering af  hjemmesider for bedre synlighed på søgemaskiner som Google. Formålet er at gøre hjemmesiden nem at finde og generere relevant organisk trafik, med håbet om at konvertere denne trafik til øget salg. Uanset om du driver en hjemmeside eller en webshop, spiller søgemaskinen en afgørende rolle i at tiltrække potentielle kunders opmærksomhed.

 

Over 80% af forbrugere begynder deres online rejse med en søgning på Google, når de leder efter alt fra sko til elektronik. Derfor er synlighed på Google af afgørende betydning. Dette kræver en optimeret hjemmeside, der er let at finde og tiltrækker relevant trafik. Det er i den forbindelse afgørende at have de rette søgeord og relevante tekster implementeret på din hjemmeside.

 

 

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed  med rådgivning omkring søgeord, målgrupper, linkbuilding, produktoptimering og tekstforfatning – alt det der kræves for at opnå effektive SEO-resultater

VORES MEDIER

Et link på nettet svarer til en online anbefaling, og jo flere relevante links din hjemmeside har, desto større er muligheden for at rangerer højt på Google. Mediehusene Midtjylland har en unik adgang til en række midtjyske medier. Dette betyder, at vores ekspertise inden for linkbuilding er stor.

Indholdsoptimering

Når de optimale søgeord er identificeret, tilpasses hjemmesidens indhold i overensstemmelse med søgeordene. Vi indholdsoptimerer på alle aspekter, der påvirker placeringen i søgeresultaterne. En omfattende analyse af hjemmesidens indhold sikrer, at det er aktuelt og klar til optimering.

 

 

“Content is king”” – denne sætning kunne ikke være meget mere sand. Kvaliteten og relevansen af teksterne på din hjemmeside er afgørende. Vi tilbyder derfor også tekstforfatning, så indholdet altid er skarpt og engagerende over for dine brugere.

Teknisk SEO

Søgeord og tekster er ikke tilstrækkelige for at kunne sikre de gode placeringer på Google. Det tekniske aspekt er også afgørende for en høj placering i Google-søgningerne. Vi udfører derfor en teknisk analyse af din hjemmeside for at sikre, at alt fungerer korrekt, og at der ikke er døde links eller tekniske fejl.

Linkbuilding

Linkbuilding er afgørende for din  hjemmesides troværdighed og popularitet. Din hjemmeside opfattes som mere troværdig og autoritetstro, når den har en solid linkprofil. Dette indebærer at skaffe links fra relevante og gerne autoritative sider til din egen side.

 

Vi står klar til at hjælpe dig med at opbygge en varieret linkprofil, der sikrer synlighed i søgeresultaterne. Som en del af Mediehusene Midtjylland har vi en unik adgang til midtjyske medier, hvilket gør os til den ultimative kilde til ekspertise og prisvenlig linkbuilding. Hvis du har en interessant historie at dele, kan du også få en sponsoreret artikel med et link til din hjemmeside – en såkaldt advertorial.