West Side Story

West Side Story

10. - 11. december 2022
Afgang fra Herning og Silkeborg

Prisen inkluderer

 • A-billetter i Operaen på Holmen
 • Kunstnermøde med Ballettens instruktør Steen Palle Christensen
 • Rundvisning i Operaen
 • Middag i operaens restaurant Almanak
 • Overnatning på Hotel Phoenix, centralt beliggende i Bredgade
 • Besøg i Tivolis juleudstilling og tid til juleindkøb i København.
 • Fælles frokost i Hereford Beefstouw inden hjemrejsen.
Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Musical i Operaen og julehygge i Tivoli. Hvilken bedre måde at tilbringe den anden weekend i december? Med tekniske arrangør Koncertrejsen drager vi mod Sjælland, hvor vi skal se den storslåede musical West Side Story med middag og rundvisning i Operaen, hvor vi skal høre Koncertrejsens gæst, scenograf Palle Steen Christensen fortælle om West Side Story inden forestillingen.

Vi slutter weekenden af med et besøg i Tivolis Julemarked, hvor duften af brændte mandler, æbleskiver og gløgg fylder luften i Tivolis glitrende have med sit overdådige udvalg af Skandinaviske specialboder mellem juletræer og guirlander.

 • Operaens vidunderlige verden

  Efter endt opsamling i Herning og Silkeborg  nyder en kop kaffe og et rundstykke i bussen. Vi holder en frokostpause i Odense, hvor vi får en frokostsandwich. Vi ankommer til Hotel Phoenix i København K, hvor vi checker ind og får et lille hvil inden vi kører til Operaen.

  Operaens fantastiske arkitektur skal opleves. Derfor får vi en rundvisning i Henning Larsens smukke Operahus inden vi skal nyde en to-retters middag i restauranten Almanak. Scenograf Palle Steen Jensen kommer og fortæller os om historien bag West Side Story.

 • West Side Story – Kærlighed i et råt univers

  West Side Story er klassiker. America, I Feel Pretty, Tonight, Maria, Somewhere. De udødelige hits fra West Side Story kan nu opleves i Operaen. Bernsteins musicalklassiker skal opleves mindst én gang i livet. Shakespeares tragiske kærlighedshistorie om Romeo og Julie inspirerede Leonard Bernstein og tekstforfatteren Stephen Sondheim til fortællingen om de elskende, Tony og Maria, og to rivaliserende bander i 50’ernes New York. Denne gang er de store hits fortolket på dansk.

  Omdrejningspunktet i musicalen er kærlighedshistorien mellem Tony og Maria. Tony er med i ungdomsbanden Jets, og han forelsker sig i Maria, hvis bror er lederen af den rivaliserende puertoricanske bande Sharks. De to unge forsøger at stoppe hadet mellem de to bander.

  Bliv blæst bagover af den fremragende musik, scenografien og det flotte skuespil og så ovenikøbet i en af Danmarks smukkeste kulisser.

  Cirka klokken 22.25 Forventes forestillingen at slutte og vi følges ad tilbage til tilbage til Hotel Phoenix, med havnebussen, der lægger til ved Operaen og sejler os til Nyhavn. Herfra spadserer vi de cirka 600 meter til Hotel Phoenix, som ligger for enden af Nyhavn. Det planlagte program for dagen er slut men mon ikke vi ses til et lille nachspiel i hotellets hyggelige bar?

 • Jul i Tivoli

  Vi starter søndagen ud med en stor, lækker morgenbuffet på hotellet hvorefter vi checker ud. Herefter spadserer vi i roligt tempo via julemarkedet på Kgs. Nytorv gennem de julepyntede København til Tivoli, hvor vi skal opleve byens største julemarked. Alternativt er der mulighed for selv at gå på opdagelse i det julepyntede København og mødes i Tivoli. Tivolis julemarked er blevet nævnt på top tre, af den London-baserede avis, Evening Standard, i en nylig artikel som et Europas bedste julemarkeder. De øvrige to markeder på listen ligger i henholdsvis Wien og Paris.

  Efter en tilpas mængde julehygge afslutter vi dagen på Hereford Beefstow til en dejlig frokost inden vi cirka klokken 14 bliver hentet af bussen og kører mod det jyske igen.

  Prisen for denne tur er 3845 kroner for abonnenter. Ikke-abonnenter er velkomne for 3995 kroner. Eneværelsestillæg kan tilkøbes for 275 kroner.

  Peter Bæk fra Koncertrejsen.dk er vært på turen. 

Bestil her

praktiske informationer 0

Herning
SilkeborgKoncertrejsen.dk

Sædereservation kan tilkøbes for 75 kroner per person og bestilles igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Bestilling
Særpris for abonnenter 3.775 kr.
Pris 3.945 kr.
Antal personer
*Ledige pladser
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.