Skønne, grønne Samsø

Skønne, grønne Samsø

29. august 2022
Afgang fra Herning, Ikast og Silkeborg

Prisen inkluderer

 • Buskørsel
 • Morgenkaffe og rundstykker
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddagskaffe med kage ved bussen
 • Sandwich
 • Lokalguide

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

At Samsø er en dejlig ø med mange tilbud og fortrinligheder, ved mange af os, men at der på denne forholdsvis lille ø bor folk af hele 45 nationaliteter, overrasker nok de fleste. Godt 3700 personer kan kalde sig samsinger på fuld tid, men langt flere kommer her som turister eller for at nyde deres fritidsboliger.

 • Grøntsagernes Eldorado

  Danmarks køkkenhave

  Samsø har utrolig meget at byde på, såvel naturmæssigt som kulturelt, og er langt mere end »blot« den ø, der er først med grøntsagerne. Øen er dog et Eldorado, hvad grøntsager angår. Det skyldes Samsøs milde klima, den fine landbrugsjord samt avlernes høje kvalitetskrav. Udover kartofler avles der en del andre
  grøntsager og ikke mindst bær (primært jordbær og solbær). Faktisk har Samsø fået sit eget prædikat som Danmarks køkkenhave.

  Mandag 29. august aflægger Læserklubben Samsø et heldagsbesøg, hvor vi benytter os af en lokalguide, der kan vise os de bedste seværdigheder. Vi kører med bussen fra Sørens Rejser fra Herning, Ikast og Silkeborg mellem kl. 06.15 og 06.50. Morgenkaffe og brød nydes undervejs, inden vi når til Hov, hvorfra vi sejler.

 • Samsø rundt med lokalguide

  Frokost på Flinchs Hotel

  Lokalguiden står klar til at tage imod os i Sælvig en time senere, og rundturen på såvel Sydøen som Nordøen begynder. Vi ser mange grøntsagslandbrug, Brattingsborg og små landsbyer - alt i mens guiden fortæller.

  Ved frokosttid gør vi holdt ved Flinchs Hotel i Tranebjerg. Her har vi bestilt en lækker frokostbuffet.

  Tranebjerg er Samsøs største by og kommunesæde. Byen har godt 800 indbyggere, så nogen voldsom by er den ikke - i hvert fald ikke udenfor den største turistsæson. Vi kommer naturligvis også til Nordby, en virkelig idyllisk landsby med små snørklede gader, charmerende gamle huse og bedårende gadekær.
  Ballebjerg i Nordby bakker er med sine 64 meter Samsøs højeste punkt. På stedet ligger det omkring 5 meter høje "Ballebjerg Tårn", som blev opført i 1920.

  Kl. 18.15 sejler vi retur til fastlandet og under overfarten nyder vi en sandwich.

  Fra Hou vender vi retur til hjembyerne, hvor vi er mellem kl. 20.30 og 21.15

 

Bestil her

praktiske informationer

Herning
Silkeborg
IkastSørens Rejser

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Sørens Rejser A/S er medlem af Rejsegarantifonden. Medlems­nummer: 1673.

pdf ikonSørens Rejsers handelsbetingelser 

Bestilling
Særpris for abonnenter 835 kr.
Pris 885 kr.
Antal personer
*Ledige pladser
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.