Paris

Paris

24. - 28. oktober 2022
Afgang fra Billund

Prisen inkluderer

 • Fly Billund-Paris t/r
 • Håndbagage på 12 kg
 • Dansk rejseleder hele vejen
 • Transfer til/fra lufthavn-hotel
 • 4 nt. på centraltbeliggende hotel med morgenmad
 • 2 x middage
 • Sejltur
 • Byrundtur med bus
 • Besøg i Operaen og på parfumemuseum
 • Tur til Marais-kvarteret
 • Tur til Montmartre

Eneværelsestillæg koster 1.695 kroner og kan tilkøbes igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon: 96 26 37 57/ 96 26 37 56

Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Paris er noget helt særligt. Bare ordet klinger af elegance, romantik og oplevelser. Uanset om du har været her før eller ej, så har de fleste på den ene eller den anden måde et forhold til denne, Byernes By.
Og som Audrey Hepburn så rigtigt sagde: Paris er altid en god idé!

Byen har alt, hvad hjertet begærer, hvad enten du interesserer dig for billedkunst, gastronomi, musik, arkitektur, historie, shopping eller mennesker. Her kan bu betragte en by, der ånder af hele verden på sin helt egen og meget franske måde. Hver generation har sat sit præg på byen og fundet plads til nye manifestationer for sin arkitektur og kultur. Vi skal se eller gense den forrygende by, som pariserne gør det, nemlig ved at benytte byens vidt forgrenede og hurtige undergrundsbane, "Le Metro".

 • Afrejse fra Billund

  Men den stedkendte og fransktalende fynbo, Gina Banke, skal vi besøge Paris i det smukke efterår 24.-28. oktober. Vi flyver direkte fra Billund til Paris om eftermiddagen mandag 24. oktober og lander et par timer senere i Charles de Gaulle lufthavnen. Herfra kører vi direkte til vores centrale hotel for indkvartering.

 • Maraiskvarteret

  Tirsdag efter morgenmaden er der mulighed for at deltage i en tur, hvor vi besøger et af byens "hippe", men også maleriske områder i det 4. arrondissement, nemlig Maraiskvarteret. Med sine middelaldergader, skæve huse, aristokratiske bygninger, bohemestemning og mangfoldige befolkningsgruppe, er dette et "must" på en Parisertur. Bydelens arkitektur er anderledes end resten af Paris´og når du slentrer ned af de smalle, brostensbelagte stræder, kan du forestille dig, hvordan Paris så ud i middelalderen. Vi ser blandt andet den græsklædte Place des Vosges, en smuk og populær park, der oprindeligt hed Place Royale, fordi der lå en kongelig bolig her, Hôtel des Tournelles.

  Via forskellige passager når vi Hotel du Petit-Sully, som er blandt de smukkeste bygninger i kvarteret, hvilket bestemt ikke siger så lidt. Det blev bygget til Henri IV's premiereminister og
  den barokke facade er fyldt med dekorationer og masker fra oldtiden. Den dertil hørende have kigger vi også lidt på.

  Resten af dagen er til egne oplevelser.

 • Et anderledes Paris

  Onsdag tager vi med metroen ud og kigger på et "anderledes" Paris. Vi indleder med et besøg i den gamle opera, Opera Garnier, hvor vi ser de teatralske forgyldte saloner og det storslåede trappeparti.
  Turen går videre til parfumemuseet Fragonard. Her får vi et indblik i det legendariske parfumehus's historie og et kig bag kulisserne på parfumefremstillingsprocessen.

  Dagens guidning slutter med et besøg i stormagasinet Gallerie Lafayette, hvor der er mulighed for at gå helt op på taget og se ud over Paris.

  Resten af dagen er til egne oplevelser.

 • Det klassiske Paris

  Torsdag formiddag kan bruges på egen hånd, men du er også velkommen til at tage med rejselederen til kvarteret Montmartre. Her i denne livlige og farverige bydel har mangen en kunstner gennem tiden boet, festet og udstillet deres værker.

  Om eftermiddagen tager vi på en byrundtur i bus, hvor vi undervejs ser eller genser de seværdigheder, som er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og den
  nye Opera på Bastille-pladsen. Herefter skal vi opleve Paris fra vandsiden, når vi tager på en hyggelig sejltur på Seinen, hvorefter vi spiser en middag sammen på denne vores sidste aften i Paris.

 • Au revoir

  Fredagen er på egen hånd indtil sidst på eftermiddagen, hvor vi kører til lufthavnen for at nådet direkte fly retur til Billund klokken 20.30.

 

Bestil her

praktiske informationer 0

BillundGiba Travel

Giba Travel er en del af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer: 2854

pdf ikonGiba Travels handelsbetingelser

Bestilling
Særpris for abonnenter 5.995 kr.
Pris 6.195 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.