Værd at vide

Har du abonnement på én af vores aviser er du automatisk medlem af Læserklubben


avisavisavis

Det er gratis at være medlem at Læserklubben, når du er abonnent på en af Mediehusene Midtjyllands aviser.

Om Læserklubben

Læserklubben havde sin spæde begyndelse tilbage i 1984. Det var vores egen journalist på Herning Folkeblad, Kurt Jørgensen, der gerne vil give en påskønnelse til avisens trofaste abonnenter. Derfor havde han planlagt en tur med fly fra Karup til København, hvor deltagerne blandt andet skulle opleve Folketinget.

Siden 1984 har vi haft et væld af rejser – både i Danmark og til det store udland. Dagsture, arrangementer, koncerter, foredrag og meget meget mere. Alt sammen til en fordelagtig pris for vores abonnenter.

For vi vil gerne inspirere og informere vores abonnenter om kulturelle oplevelser. Både i verden, men i lige så stor grad i lokalsamfundet.

Derfor arbejder vi hele tiden med at udvikle Læserklubben med nye fordele og anderledes oplevelser. For det er i virkeligheden det vi brænder for – gode oplevelser.

Af lokale, for lokale, til lokale

Som en del af Mediehusene Midtjylland, så er vi også lokale med vilje. Det betyder, at vi gerne vil være en del af det lokale samfund på sådan en måde, at vi kan skabe værdi for både kulturlivet og vores abonnenter. Derfor arbejder vi løbende på at udvide Læserklubbens abonnementsfordele i vores lokalområder. 

Disse ansigter vil du møde

Når du enten besøger os på Herning Folkeblad, snakker med os i telefonen eller måske endda møder os på din rejse eller tur, så vil du møde Lone Henningsen og Stine Hougaard. Det er os, der er med til at udvælge hvilke rejsedestinationer, hvilke fordele og andre tilbud, du får adgang til som medlem af Læserklubben. 

Vi er altid behjælpelige med at råde og vejlede dig, når du skal vælge oplevelse.

 31 her Stine og Lone HJ 02

BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.

SPØRGSMÅL OG SVAR

VILKÅR OG BETINGELSER

Senest opdateret 1. august 2022

Læs alle gældende vilkår og betingelser her.

LÆS ALLE

 

Vil du også være opdateret på de lokale nyheder?