Maria Alm - Østrigs perle mellem alperne

Maria Alm - Østrigs perle mellem alperne

17. - 24. september 2023
Afgang fra Silkeborg, Ikast og Herning

Prisen inkluderer

 • 7 x hotelovernatninger

 • 7 x morgenmad

 • 7 x aftensmad

 • 1 x Musikaften

 • Specialbus til Kaprun

 • Elevatorlift ved Kaprun

 • Udflugter ifølge programmet

 • Tilkøb: Frokostpakke på 1. dag

Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Østrig er meget mere end snowboard og afterski. I sommerhalvåret forvandles Maria Alm til den hyggeligste alpeby, med blomster i krukkerne, grønne marker og fantastisk natur.

De tre enorme bjergkæder, Steinerne Meer, Hochkönig og Hohe Tauern omgiver Maria Alm og giver landsbyen dens helt egen charme. Det minder mest af alt om kulisserne i The Sound Of Music. Kørende mellem de store bjergkæder, får naturen på fineste vis, mindet os om hvor smuk og kraftfuld den er.

Vi skal bo på det dejlige familiehotel Hotel Lohningerhof i Maria Alm. Her er der blomster i altankasserne, betjeningen venlig og forplejningen er i top.

 • Mod Østrig

  Efter endt opsamling i Silkeborg, Ikast og Herning om morgenen, kører vi mod grænsen hvor vi laver et lille ophold med plads til at strække benene og tid til en kop kaffe med et tilhørende smurt rundstykke. Vi fortsætter ned igennem Tyskland og cirka midtvejs gør vi hold for natten og spiser aftensmad. Efter en god nats søvn og et solidt morgenbord, tager vi endnu engang plads i bussen og fortsætter syd på gennem Bayern. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Maria Alm, hvor vi tjekker ind.

 • Når naturen gør dig mundlam

  Med en blanding af menneskeskabt teknik og Moder Jords unægtelig fantastiske tilgang til bjerglandskaber skal vi efter morgenmaden til Kaprun. Her venter der en naturoplevelse af de helt store. Vi skal med specialbus til Europas største transportplatform, hvorfra vi hæves op ad bjergsiden. På den øverste strækning kører vi igen med specialbus gennem bjergtunneler op til den opdæmmede sø i Nationalparken Hohe Tauern - en af Europas største af slagsen. Her spadserer vi på den store dæmning, beundrer det enestående bygningsværk, nyder de storslåede omgivelser og udsigten til bjergene. Herefter går turen tilbage til Maria Alm.

 • Grossglockner – Hochalpenstrasse

  Gennem betagende bjerglandskaber kører vi ad den berømte Grossglockner-Hochalpenstrasse op til Franz-Josepss-Höhe. Udsigten får dig endnu engang til at miste pusten og den larmende stilhed forstærker blot oplevelsen. Vi fortsætter ad en af de smukkeste og mest imponerende bjergveje i Europa med Østrigs højest beliggende bjergpas. I den idylliske bjerglandsby Heiligenblut holder vi en lille pause. Turen tilbage mod Maria Alm går gennem Østrigs fantastiske landskaber.

 • Frit fald under fødderne

  Om formiddagen er der tid til at opleve Maria Alm lidt på egen hånd. Over middag tager vi med svævebanen til Hochkönigbjergene. Det er en oplevelse i særklasse, når vi svæver hen over bjergene omgivet af noget af Østrigs mest fantastiske natur.

 • Zell am See

  Den hyggelige ferieby Zell am See ligger mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Byen er omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Den charmerende by med snævre stræder i centrum indbyder til en spadsertur eller til en lille forfriskning på en af de mange fortovscaféer og til at indsnuse atmosfæren på byens torv og betragte folkelivet.

  Zell am Sees gamle bykerne ligger på halvøen i Zellersee og er en tiltrækker turister fra hele verden både sommer og vinter.

 • Mod nord igen

  Efter morgenmaden pakker vi bussen, tager afsked med hotellet og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland. Her arrangerer vi en hyggeaften med musik. Ovenpå en god aften og en god nattesøvn, sætter vi og atter i bussen og kører mod vores hjembyer, hvor vi ankommer først på aftenen.

  Prisen for denne østrigske perle er 7695 kroner for abonnenter. Ikke-abonnenter er velkommen for 7895 kroner. Eneværelsestillæg koster 900 kroner. 


Bestil her

praktiske informationer

Herning
Silkeborg
IkastSørens Rejser

Sædereservation kan tilkøbes for 100 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Sørens Rejser er medlem af Rejsegarantifonden. Medlems­nummer: 1673.

pdf ikonSørens Rejsers handelsbetingelser

Bestilling
Særpris for abonnenter 7.695 kr.
Pris 7.895 kr.
Antal personer
*Ledige pladser
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.