DR's Juleshow 2022

DR's Juleshow 2022

3. - 4. december 2022
Afgang fra Silkeborg, Ikast, Herning og Skive

Prisen inkluderer

 • Bustransport i 4-stjernet turistbus

 • Kaffe og rundstykke ved bussen

 • 1 x overnatning på det 4-stjernede Copenhagen Island Hotel

 • 1 x morgenmad

 • Julebuffet i koncerthuset

 • Fri øl/vand/vin/snaps til julemaden

 • A-billet

 • Rundvisning på Christiansborg slot i udstillingen på de bonede gulve

 • Rundvisning i fest køkkenet på Christiansborg slot

Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Julen er hjerternes fest. Stemningen er helt speciel og forventningsglæden fylder hos unge som gamle. Traditionen tro inviterer DR indenfor i DR Koncerthuset til den helt store julefest for hele familien. Med en perlerække af solister akkompagneret af musikere fra DR’s kor og underholdningsorkester synger vi julen ind.

DR’s Store Juleshow er en festlig, tilbagevendende begivenhed, hvor vi sammen med solister fra Danmark og resten af Norden, genfortolker nye og klassiske julesange.

 • Julestemning for alle pengene

  Efter endt opsamling, kører vi mod Sjælland med pause på Fyn, hvor vi får kaffe og et rundstykke ved bussen. I København bliver vi indkvarteret på Copenhagen Island Hotel i Københavns havn. Og så skal der jules. Eftermiddagen er til fri disposition. Måske du ønsker at besøge strøget og se den smukke julebelysning og måske ovenikøbet lige får købt et par ønsker fra ønskelisten eller gå en tur til Nyhavn og se de hyggelige juleboder.

  Klokken 17.00 kører vi til Koncerthuset hvor vi starter med den store julebuffet med fri øl/vand/snaps. Klokken 20.00 begynder det store juleshow. Vi har billetter i bedste kategori.

  Efter en sansefest med god musik og lækker mad kører vi retur til hotellet.

 • Festkjoler, slotte og festkøkken

  Når vi har spist morgenmaden, skal vi besøge Christiansborg slot, som i anledningen af Dronningen Margrethes 50-års regentjubilæum i 2022, slår portene op til en forrygende særudstilling om kongelige fester og ceremonier.

  Sirligt dækkede, blomsterudsmykkede borde danner baggrund for en kavalkade af de legendariske festskrud, der tidligere har fyldt de gyldne pragtsale, når der har været bal på slottet.

  Som gæst i særudstillingen får du en smagsprøve på, hvordan det er at være indbudt til bal på slottet og træde ind på den kongelige scene, som rigtig mange danskere kun kender fra tv.

  I udstillingen kan du opleve 50 flotte festkjoler og dragter som har været båret af de kongelige og deres gæster til bal på slottet. Igennem udstillingsvideoer kan du høre dem fortælle om deres tøjvalg med egne ord – naturligvis ivrigt suppleret af modekommentatorernes skarpe og til tider bidende kommentarer som det hører sig til.

  I kælderen under Christiansborg ligger det store festkøkken. Under omvisningen kommer vi bag kulissen til de kongelige tafler før og nu. Omviseren fortæller om tilberedning og servering af kongelig mad gennem tiderne. Festkøkkenet har en af Europas største og fineste samlinger af kobberkøkkentøj.

  Midt på eftermiddagen køres retur mod Jylland,

  Vi forventer at være hjemme sidst på aftenen.

  Prisen for denne tur er 2995 kroner for abonnenter. Ikke-abonnenter er velkomne for 3295 kroner. Eneværelsestillæg kan tilkøbes for 595 kroner. 

Bestil her

praktiske informationer

Herning
Silkeborg
Skive
IkastSørens Rejser

Sædereservation kan tilkøbes for 75 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Sørens Rejser er medlem af Rejsegarantifonden. Medlems­nummer: 1673.

pdf ikonSørens Rejsers handelsbetingelser

Bestilling
Særpris for abonnenter 2.995 kr.
Pris 3.295 kr.
Antal personer
*Ledige pladser
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.