Sild

Sild

6. juni 2023
Afgang fra Herning og Skive

Prisen inkluderer

 • Buskørsel
 • Buskaffe og et smurt rundstykke
 • Færgeoverfart Rømø/Sild
 • Frokost bestående af schnitzel med brasede kartofler og en øl/vand
 • Guidet rundtur på Sild
 • Togtur fra Sild til Niebüll
 • Let aftensmad bestående af tre håndmadder og en øl/vand
Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

12 små og skønne landsbyer fordeler sig over Sild, og tilsammen rummer de alt, hvad hjertet begærer. Nogle forelsker sig i de blomstrede og frodige, grønne områder, mens andre er mere til de charmerende stråtækte huse eller shopping og strandpromenader. Selvom Sild ikke er en stor ø, er der her alt, hvad hjertet kan begære.

På denne dagstur kører vi fra Skive og Herning mellem klokken 07.20 og 08.30 og sætter kursen mod Rømø. Undervejs finder vi et passende sted til en kop kaffe og et rundstykke.

 • Fra Danmark til Tyskland

  Fra Rømø sejler vi til naboøen Sild. Sejladsen tager cirka 40 minutter, og ombord skal vi have en god gammeldags schnitzel med brasede kartofler. Med en dansktalende guide skal vi nu opleve Sild. Den tyske ø har en omkreds på 107 km, hvoraf mere end 40 kilometer er sandstrand. Øen består faktisk af 33 procent klitter, mens det resterende landskab er sammensat af marsk og hede. Naturen er en kæmpe del af oplevelsen på øen.

 • Forbundet til fastlandet

  Selvom Sild først blev en ø cirka 8000 år før vores tidsregning, så blev den endnu engang forbundet med fastlandet 1. juni 1972, da togbanedæmningen Hindenburgdamm blev indviet. Og netop Hindenburgdamm får vi fornøjelsen af når vi, I Westerland, kører vi ombord på toget ”SyltShuttle”, der kører over den 11 km lange Hindenburg dæmning. Vi ser det enestående naturområde ved Vadehavet fra pladserne højt oppe i bussen og er fremme ved Niebüll cirka 40 minutter senere. Ombord får vi en let aftensmad bestående af tre håndmadder inklusive en øl/vand. 

 • Stop ved grænsebutikken

  Inden vi vender snuden mod nord, gør vi holdt ved Aventoft, hvor vi kan handle lidt i grænsebutikken. Godt fyldte med indtryk kan du læne dig tilbage i bussen og nyde en kop buskaffe mens mens bussen fortsætter mod vores hjembyer hvor vi forventeligt ankommer mellem 22.00-23.00.

  Prisen for denne dagstur er 995 kroner for abonnenter. Ikke-abonnenter er velkomne for 1049 kroner.


Bestil her

praktiske informationer

Herning
SkiveVenø Rejser

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Venø Rejser er medlem af Rejsegarantifonden. Medlems­nummer: 1246.

pdfVenø Rejsers handelsbetingelser.

Bestilling
Særpris for abonnenter 995 kr.
Pris 1.049 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.