Juleudstilling

Juleudstilling "The Queen"

7. december 2022
Afgang fra Silkeborg og Herning

Prisen inkluderer

 • Buskørsel
 • Turleder
 • Morgenkaffe og rundstykke
 • Entré til »The Queen« juleudstilling 2022
 • Introduktion til udstillingen
 • Frokost på Restaurant Limfjorden
 • Besøg på Dalsgaard Antik
 • Eftermiddagskaffe og kage
Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Onsdag 7. december skal vi afgøre, om blomstermanden Johnny Haugaard har overgået sig selv igen. Vi kender ham fra tv og fra de blomsterudstillinger, han tidligere har lavet på slotte, herregårde og gamle fabrikshaller. Denne gang tager han tilbage til Thy og den gamle auktionshal i Hurup, hvor han i efteråret lavede sin udstilling »Flowerdays 2022«. Sammen med sit imponerende hold af kreative frivillige forvandler blomstermanden den gamle hal til et vidunderligt univers af blomster, planter og anderledes konstruktioner.

Årets juleudstilling har afsæt i en hyldest til vores kreative dronning Margrethe II i anledning af hendes 50-årsjubilæum som regent.

 • Blomstermanden fortæller

  For at vi kan komme helt tæt på Johnnys tanker og inspiration til udstillingen, vil manden bag det hele kigge ind til os i bussen med et oplæg inden udstillingen. Med bussen fra Skave Turistfart samler vi deltagere op i Silkeborg og Herning onsdag 7. december mellem kl. 7 og 8. Undervejs mod Thy får vi morgenkaffe/te og et smurt rundstykke.

  Ved ankomsten til den gamle auktionshal får vi et oplysende indlæg af Johnny selv, inden vi lukkes ind i det spændende univers. Glæd dig til et par timer med nye sanseoplevelser kreeret af den karismatiske blomstermand. Udstillingen er både uden- og indendørs.

 • Meget mere jul

  Fuld af indtryk og måske også med nogle ideer til vores egen pynt i hjemmet kører vi tilbage over skønne Mors til Restaurant Limfjorden i Nykøbing, hvor vi nyder frokosten, der består af pandestegt rødspætte med rejer og grønt, serveret med friskbagt rugbrød. Vi lægger lidt til julestemningen ved at køre omkring Dalsgaard Antik - en 2000 kvadratmeter stor gårdbutik, pyntet op med nisser, engle, gran og alt muligt, som tilsammen udgør en af landets
  største juleudstillinger. På Dalsgaard finder vi ydermere et nostalgisk købmandsmuseum med interiør fra perioden 1930-1950. Museet indeholder blandt andet flotte emaljeskilte, gamle kaffedåser og datidens boljser og slik.

  Vi får eftermiddagskaffe og kage og vender bussnuden hjemad.

  Forventet hjemkomst cirka klokken 18.


  Bestil her

praktiske informationer 0

Herning
SilkeborgSkave Turistfart

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Skave Turistfart er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer 2141

pdf ikonSkave Turistfarts handelsbetingelser

Bestilling
Særpris for abonnenter 845 kr.
Pris 895 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.