Jul i Blokhus

Jul i Blokhus

29. november 2022
Afgang fra Silkeborg, Ikast og Herning

Prisen inkluderer

 • Buskørsel
 • Besøg og fortælling om MakVærket
 • Kromandens julebuffet
 • Besøg hos Blokhus Lys
 • Entré til Skulpturparken
 • Sandwich på hjemturen
 • Kaffe
Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Oplev magien og den eventyrlige julestemning, når Skulpturparken i Blokhus igen i år er julepyntet efter alle kunstens regler - med imponerende dekorationer, mange mange julelys og det smukkeste lys- og lydshow. Forinden har vi besøgt firmaet "MakVærket", der gemmer på en rørende historie og fine læderprodukter.

 • Afgang fra Midtjylland

  Bussen fra Sørens Rejser kører fra Silkeborg, Ikast og Herning mellem kl. 08.30 og 09.15. Vi har i første omgang kurs mod Spøttrup, hvor vi skal besøge "MakVærket" og får fortalt historien bag. 

 • En vision for både produktionsspild, miljø og et godt formål

  I 2019 havde møbelfabrikant Jørgen Troelsen en vision. Han ville bruge overskudsmaterialer fra sin møbelproduktion til et godt formål. Derfor startede han med at producere tasker, som han selv sad og syede af overskudsmaterialer. Hele projektet var baseret på at overskuddet fra salget skulle gå til et godt formål, nemlig Børnecancerfonden. Men hurtigt blev et projekt til flere og i 2020 så virksomheden MakVærket dagens lys. Der produceres i dag både forklæder, pyntepuder, rejsetasker, rygsække, toilettasker og mange andre slags tasker. MakVærket fungerer i dag med frivilliges hjælp og produkterne bliver både solgt fra værkstedet i Oddense og via de sociale medier. Vi får en spændende fortælling om stedet og naturligvis er der mulighed for at gøre en god handel.

 • Så er der julemad og magi i lange baner

  Vi fortsætter til Thy, hvor Vesløs Kro står klar med kromandens lækre julebuffet. 

  Turen fortsætter nu til Blokhus Lys, et sandt slaraffenland for dem, der elsker hyggeting til hjemmet. I den store butik og den permanente juleudstilling findes alt, hvad hjertet begærer indenfor denne genre.

  Herefter er det tid til at besøge den festlige Skulpturpark, der i den grad kan imponere. Der er drysset magi og eventyrlig julestemning ud over parken, når de enorme sandskulpturer oplyses og den store park er pyntet med boder, masser af lys og dekorationer.

  Først på aftenen kører vi retur mod Midtjylland. Der serveres en sandwich i bussen hjemad.

  Forventet hjemkomst mellem kl. 20.30 og 21.15


 • Prisen for denne tur er 775 kroner for abonnenter. Ikke abonnenter er velkomne for 825 kroner, Sædereservation kan tilkøbes igennem Læserklubben til 50 kroner per person.

  Tilmelding til Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon: 96263756/57

   

Bestil her

praktiske informationer 0

Herning
Silkeborg
Ikast

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Sørens Rejser er medlem af Rejsegarantifonden. Medlems­nummer: 1673.

pdf ikonSørens Rejsers handelsbetingelser

Bestilling
Særpris for abonnenter 775 kr.
Pris 825 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.