Flowerdays 2022

Flowerdays 2022

8. september 2022
Afgang fra Herning, Ikast og Silkeborg

Prisen inkluderer

 • Kørsel i 4-stjernet bus 

 • Erfaren rejseleder

 • Smurt rundstykke med kaffe

 • Entré til FLOWERDAYS 2022

 • Introduktion af Johnny Haugaard

 • Frokost på Stenbjerg Kro

 • Eftermiddagskaffe og kage

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

I et blomsterhav i Den Gamle Auktionshal i Hurup skal vi opleve udstillingen "Håb - Naturens stemme"- en magisk oplevelse, der inddrager de nutidige samfundsproblematikker fra et kunstnerisk perspektiv og samtidig lægger op til debat. Vi skal møde kreatøren bag udstillingen, Johnny Haugaard der fortæller lidt om tankerne bag.

 • Fra gammel auktionshal til et eventyrligt blomsterinferno

  Johnny Haugaard er især kendt for sine særlige juleudstillinger rundt omkring på danske godser og slotte. Efter endt opsamling kører vi over Thyholm. Inden vi når FLOWERDAYS nyder vi et rundstykke og en kop kaffe ved bussen.

  Vi ankommer til Hurup Thy, hvor Johnny Haugaard i år har forvandlet Den Gamle Auktionshal til et sandt blomstereventyr. Han stod sidste år bag ”Danmarks Smukkeste Juleudstilling” på Schackenborg Slot og ”FLOWERDAYS 2021” på Pallisbjerg Herregård, så vi kan godt glæde os til at se, hvad blomstermanden denne gang vil betage os med.

 • Blomstermandens bekendelser  

  Inden vi begiver os ud i den smukke udstilling, skal vi mødes med Johnny Haugaard, der vil fortælle om sine tanker, ideer og processen bag så stort et arrangement, hvor over 140 frivillige har været med-skabere.

  På egen hånd begiver vi os ud og oplever udstillingen, som i år, foregår både inden- og udendørs. Der er tid til at dvæle ved de forskellige værker og nyde duften af de smukke blomster.

 • Appetitten stilles og så hjemad

  Efter et spændende besøg I Den Gamle Auktionshal i Hurup, tager vi videre til Stenbjerg Kro. Her skal vi nyde en velfortjent frokost bestående af vildtfrikadeller med kartoffelsalat og syltede rødløg.

  Efter en dag med form fulde indtryk og måske med fornyet inspiration til egen have, vender vi bussen hjemad. Denne gang kører vi over skønne Mors, hvor vi nyder lidt eftermiddagskaffe og kage inden vi fortsætter mod vores hjembyer.

   Forventet hjemkomst til byerne kl. 17.30-18.30

  Prisen for abonnenter 795 kroner. Ikke-abonnenter er velkomne for 845 kroner.

 

Bestil her

praktiske informationer 0

Herning
Silkeborg
IkastSkave Turistfart

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Skave Turistfart er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer: 2141

pdf ikonSkave Turistfarts handelsbetingelser.

Bestilling
Særpris for abonnenter 795 kr.
Pris 845 kr.
Antal personer
*Ledige pladser
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.