Den Flyvende Hollænder

Den Flyvende Hollænder

26. - 27. oktober 2022
Afgang fra Herning og Silkeborg

Prisen inkluderer

 • Transport i luksusbus til og fra opsamlingsstedet inklusive kaffe og morgenbrød
 • Frokostsandwich på udturen
 • Introduktion til forestillingen med operasanger Stig Fogh Andersen
 • Fælles middag på ankomstaftenen inden forestillingen
 • Gode billetter til Staatsoper
 • Overnatning på det 4-stjernede Hotel Baseler Hof inkl. stor morgenbuffet
 • Besøg på A eller B
  A) komponistmuseerne i komponistkvarteret eller
  B) Kunsthalle Hamburg.
 • Fælles frokost i Hamburger Kunsthalle’s restaurant The Cube.

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Nu har du mulighed for at opleve Staatsoper Hamburgs anmelderroste opsætning af Wagners opera Den Flyvende Hollænder i et af Tysklands førende operahuse. Uanset om du er ny eller garvet operagænger, er Den Flyvende Hollænder en fantastisk oplevelse.

Wagner er en god indgang til operaens vidunderlige verden. Kompleksiteten i den musikalske sammensætning formår på en måde at virke så umiddelbar og direkte. Du er ikke et øjeblik i tvivl om hverken karakterernes følelser eller dine egne.

 • Wagners vej til Den Flyvende Hollænder

  I Den Flyvende Hollænder sætter Wagner kvinden Senta i centrum. Hendes drømme er rettet mod havet: Kommer manden, der befrier hende fra det snævre liv derhjemme, derfra? Det begynder med en storm, Wagners første fuldt gyldige opera tegner allerede et grandiost, overvældende billede af elementerne i ouverturen. Skæbnen for Den Flyvende Hollænder og kvinden, der skal forløse ham, finder sted i bølgernes og havets brusen.

  Denne "romantiske opera" vil krydse grænser - mellem tradition og fremtidsmusik, mellem land og hav, mellem konvention og revolution. Et gribende drama, der fortæller historien om en ung kvinde, der ikke vil underkaste sig, som lægger alt på ét kort for at overskride sine grænser, selvom det vil koste hende livet.

 • En helt unik oplevelse

  Wagner-sangeren Stig Fogh Andersen, har en omfattende karriere bag sig som operasanger på et utal af operahuse verden over, bl.a. i Covent Garden og på Metropolitan. Stig er med på hele rejsen og vil undervejs både fortælle om handlingen i ”Hollænderen” og om sit begivenhedsrige liv som operasanger, krydret med sine egne oplevelser som sanger på de skrå brædder.
  Glæd dig - det bliver bestemt ikke kedeligt!

 • I Centrum af Hamborg

  Vi overnatter på det 4-stjernede Hotel Baseler Hof på Esplanaden I centrum af Hamborg, tæt ved Alstersøen og kun ganske få minutters gang fra Staatsoper. Hotel Baseler Hof tilbyder god service, hyggelige værelser med TV og internetadgang. Fra Baseler Hof er det hurtigt at komme til den gamle bydel med butikker og det imponerende gamle rådhus fra 1800-tallet.

 • Vælg mellem komponistkvarteret eller Hamburger Kunsthalle

  Skræddersy din tur ved at vælge mellem disse to oplevelser. De er planlagt i samme tidsrum.

  Komponistkvarteret

  Hamborg har gennem historien været en stor musik by og for mange komponister har byen været omdrejningspunkt for deres virke for kortere eller længere perioder. Vi besøger Komponistkvarteret, hvor vi bl.a. skal besøge Brahms Haus, Telemann Haus og i øvrigt på sporet af komponisterne C.P.E Bach, G. Mahler, F. Mendelssohn og J. A. Hasse.

  Hamburger Kunsthalle

  Hamburger Kunsthalle, som rummer Tysklands største enkelt samling af tyske og mellemeuropæiske værker, især malerier -  en sand guldgrube for kunstelskere. Efter at have oplevet den fornemme samling, spiser vi en fælles hyggelig frokost i Kunsthallens restaurant, The Cube, inden vi atter rejser hjemad.

  Peter Bæk fra Koncertrejsen er vært på rejsen.

 

Bestil her

praktiske informationer 0

Herning
SilkeborgKoncertrejsen.dk

Sædereservation kan tilkøbes for 75 kroner per person og bestilles igennem Læserklubben på mail mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Bestilling
Særpris for abonnenter 3.775 kr.
Pris 3.945 kr.
Antal personer
*Ledige pladser
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.