Cirkusrevyen Guld

Cirkusrevyen Guld

13. - 14. august 2022
Afgang fra Skive og Herning

Prisen inkluderer

 • Buskørsel
 • Erfaren rejseleder på hele turen
 • Frokostsandwich
 • Guidet tur til fods i København
 • Kanalrundfart
 • Indkvartering på 4* Københavnerhotel med morgenmad
 • Transport til Bakken t/r
 • Frokost på Restaurant Postgården inkl. drikkelse
 • Kransekage og bobler
 • A-billetter til forestillingen
 • Et program pr. 2 pers
Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Cirkusrevyen 2022 er allerede godt i gang og får fine anmeldelser trods hårde odds med en permanent sygemelding fra Lisbet Dahl, der skulle have lavet sin "grand finale" i år. Heldigvis kom den dygtige og revyvante skuespiller Pernille Schrøder ind fra sidelinjen, som en dygtig og velegnet erstatning.

Politikken skriver bl.a.: Man kunne ellers godt gå hen og få bange anelser, fordi to af revyinstitutionens mangeårige ressourcepersoner, Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl ikke længere er en del af entouragen. Men nej. Det nye hold, hvoraf ingen i øvrigt er novicer udi faget, klarer det aldeles strålende og bidragyderne har rundhåndet leveret såvel sketcher som sangtekster af høj kvalitet.

Denne tur, som oprindeligt hed "Diva Dahl" er nu blevet til en "Guldtur" med samme program som tidligere bortset fra, at det ikke er sikkert, at Lisbet Dahl kommer og modtager hyldesttaler. Vi har stadig nogle af teltets bedste billetter til forestillingen.

 • Københavns gamle gader

  Bussen fra Skave Turistfart kører fra Skive lørdag 13. august fra morgenen af. Opsamling også i Herning, hvorefter turen går direkte mod hovedstaden. Frokostpause med medbragte sandwich undervejs inden vi kører direkte ind til centrum af København. Halvdelen af gruppen får en kanalrundfart, som ethvert sommerbesøg i hovedstaden faktisk bør omfatte. Den anden halvdel får en spændende rundtur med vores guide i Københavns gamle gader til fods. Herefter byttes der.

  Efterfølgende kører vi til vores hotel, det firestjernede Hotel Copenhagen Island, der ligger smukt ved kajkanten i Københavns Havn. Her er blot fem minutters gang til Islands Brygge, Fisketorvet og
  Kødbyen med en helt speciel stemning i de gamle slagtehaller og butikker og nu et populært samlingspunkt for både lokale beboere og gæster i København. Indkvartering og resten af dagen fri. Rejselederen er til stede og klar med gode råd, hvis man kan bruge dem.

 • Nogle af teltets bedste billetter og lækker mad

  Søndag indleder vi med et godt morgenbord i hotellets restaurant, hvorefter vi kører med bussen via Strandvejen til Klampenborg og verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Vi har reserveret bord på Restaurant Postgården i Korsbæk, hvor tjener Olsen og besætning på sædvanlig høflig vis serverer en lækker frokostanretning i to serveringer inklusive øl, vin og vand. Efterfølgende vil der på Algade blive serveret bobler og kransekage inden vi klokken 15 går i teltet og oplever Cirkusrevyen fra første parket. Vi har de bedste pladser på række 1-6 foran scenen, hvorfra vi tydeligt kan se de medvirkende som foruden Pernille Schrøder er Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Carsten Svendsen og Henrik Lykkegaard.

  Glæd dig til spiddende satire, sang, dans og glad musik. Efter forestillingen kører vi direkte mod Jylland og er hjemme igen mellem klokken 22 og 23 efter to herlige sommerdage i København.

 

Bestil her

praktiske informationer 0

Herning
SkiveSkave Turistfart

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk eller telefon 9626 3756/57

Skave Turistfart er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer: 2141

pdf ikonSkave Turistfarts handelsbetingelser

Bestilling
Særpris for abonnenter 2.995 kr.
Pris 3.095 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.