Andalusien

Andalusien

27. september - 3. oktober 2022
Afgang fra Billund

Prisen inkluderer

 • Fly Billund - Málaga t/r med Ryanair
 • Indtjekket kuffert
 • Transfer fra lufthavn til hotel
 • Seks nætter på hotellet i Málaga
 • Seks gange morgenmad
 • Fire gange middag
 • En gange frokost
 • Entré til Alhambra
 • Udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder
Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Bienvenido - velkommen til et ægte spansk eventyr! Spanien er muligvis en turistmagnet, men landet er også et af Europas mest betydningsfulde kulturlande med en rig og fascinerende historie. Andalusien udgør en broget mosaik med bidrag fra grækere, fønikere, romere, gotere, maurere og sigøjnere, der alle har påvirket den lokale, spanske kultur. Andalusien har det hele. Her ligger idylliske hvidkalkede landsbyer strøet ud over det billedskønne landskab. Kulturrige storbyer, velsmagende vine og et skønt sydspansk køkken venter.

På denne spændende rejse oplever vi ældgamle traditioner og afvekslende skønhed og besøger nogle af landets største seværdigheder. De mange appelsintræer i gadebilledet er et charmerende træk i mange af Andalusiens maleriske byer. At sætte sig til rette i appelsintræernes skygge med en omgang tapas og måske et glas friskpresset appelsinjuice er på godt jysk slet ik’ så ringe endda.

 • Afrejse

  Giba Travel er teknisk arrangør, og gruppen flyver fra Billund direkte til Malaga med Ryanairtirsdag 27. september. Efter ankomsten til Málaga kører vi direkte til vores centraltbeliggendehotel, hvor vi indkvarteres for hele perioden.
  Fælles middag.

 • Málagas spændende kulturarv

  Onsdagen går med at bese Málaga, og vi tager på en rundtur med vores rejseleder, hvor der blandt andet er mulighed for at besøge den botaniske have La Concepción, markedet Mercadillo Gerneralistea og Gibralfaro-borgen, Málagas vartegn.

  Middag på egen hånd.

  Torsdag efter morgenmaden forlader vi byen og kører til Granada.

 • Det arabiske palads

  Vi besøger Alhambra-paladset med dets imponerende udsigt over de sneklædte bjerge og den grønne olivenlund i horisonten. Alhambra er et af de smukkeste arabiske paladser i den vestlige verden. Det består faktisk af hele tre paladser, Nazari, Royal Residence & Carlos V, foruden den fascinerende Generalife-have og Alcazaba-fæstningen. På vores rundtur ser vi den gamle by med dens renæssancekatedral, det kongelige kapel og gravstene for de katolske konger. Herefter vil der blive tid på egen hånd.

  Hen på eftermiddagen kører vi ind til Granada centrum, hvor vi går en tur. Mulighed for at besøge Capilla Real, det kongelige kapel, hvor dronning Isabella og kong Ferdinand ligger begravet.

  Retur til Málaga sidst på dagen.

 • En af de ældste

  Med tidlig afgang fredag kører vi til Ronda, hvor Spaniens ældste tyrefægterarena ligger. Det er også her, håndværkeren Pedro Romero begyndte at bruge et rødt klæde til tyrefægtning. Byen ligger utroligt smukt og klynger sig nærmest til klippefremspringet ved den over 100 meter dybe kløft, der deler byen i to: den ældre og den yngre del. Vi ser den majestætiske bro Puente Nuevos med dens massive søjler, der sørger for sikker passage over kløften. Det tog 42 år at bygge broen, der ligger på det højeste og smalleste sted i Tajo-kløften. Broen er bygget i 1700-tallet, og herfra har man en fantastisk udsigt ned over kløftens dyb 90 meter længere nede. Ronda regnes for en af Spaniens ældste byer og der bliver tid til at nyde de kulturhistoriske seværdigheder, den skønne natur og arkitektur.

  Retur i Málaga sidst på dagen

 • Indbydende Málaga

  Lørdagen er til oplevelser på egen hånd. Byen byder på et rigt kulturliv som Picasso-museet og det mauriske borgkompleks Alcazaba - eller tag en slapper på bystranden La Malagueta.

 • Mangfoldighedens by

  Med tidlig afgang kører vi til Andalusiens hovedstad, Sevilla. Byen er et lille paradis på jord, hvor små hyggelige pladser med palmetræer og tusinde farver blandes med livsglæde og passion.
  Klokketårnet La Giralda symboliserer byens brogede historie og står i dag som et smukt billede på datidens tolerance; et klokketårn opført i maurisk stil som en hyldest til kristendommen. Her har alle folkeslag været, og alle har efterladt sig spor, både visigoter, romere og arabere.

  Vi tager på en tur rundt i Sevillas historiske bydel. Her besøger vi det legendariske jødiske kvarter Barrio Santa Cruz, der er kendt fra operaerne »Barberen i Sevilla« og ikke mindst Bizets fantastiske »Carmen«. I det pittoreske kvarter får vi et glimt af det ægte Spanien med små listige gyder, herskabspalæer, gårdspladser med duftende blomster og svalende springvand, hvidkalkede bygninger, tapasbarer og en stemning, der hensætter dig til en svunden tidsalder. Hvis tiden tillader det, kan du besøge byens berømte domkirke, der ud over at være verdens tredjestørste kirke også er verdens største gotiske kirke. Den er en mageløs bygning af uhørte dimensioner, der blandt andet rummer 30 kapeller og den meget smukke grav, hvor

  Christoffer Columbus hviler. Her kan du også beskue den enorme, guldbelagte altertavle, der er den mest imponerende af slagsen i hele Spanien.

  Sidst på eftermiddagen retur til vores hotel i Málaga.

  Fælles middag

 • Hjemrejse

  Mandag efter morgenmaden er der tid til oplevelser på egen hånd, inden vi kører mod lufthavnen, hvorfra flyet afgår hen på eftermiddagen.

 

Bestil her

praktiske informationer 0

BillundGiba Travel

Giba Travel er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer: 2854

 

Bestilling
Særpris for abonnenter 7.295 kr.
Pris 7.495 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på mail@laeserklubben.dk
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.